Hoppa till sidans innehåll

Cafeteriatjänst och lite nytt om hästar mm.

07 MAR 2019 17:55
  • Skapad: 07 MAR 2019 17:55

Hej på er,

Nu är det dags för cafeteriatjänst igen. Vi har dressyrtävlingar 16-17 mars, där du har möjlighet att göra dina ideella timmar, för vår förening.

Anmäl dig i doodlelänken nedan. Vi behöver även hjälp under fredagen, med iordningställandet.

https://doodle.com/poll/n3evfcym7mt3fcqd

På hästfronten händer det en hel del. Fia har tyvärr galopperat vidare till de evigt gröna ängarna. Hon hade pålagringar i halsen och gick inte att rida alls, under de senaste månaderna. Vi tackar för tiden vi fått rå om henne. En underbar individ, som verkligen gillade sitt jobb på ridskolan.

På fredag kommer Spot att åka iväg på lösdrift. Han ska vila från ridningen helt under sex månader och då tycker vi att det blir tråkigt för honom här på anläggningen. Han kommer att bo hos Viktoria, som är hovslagare. Han kommer att få flera hästkompisar och han får vara ute i en stor hage. Passa på att ge honom en puss och en morot, om ni går förbi hans box.

Under fredagen kommer vi att få besök av ett Gotlandsruss, som heter Lilla Bu. Vi ska få låna henne på foder, för eventuellt senare köp. Bu är 19 år och har tävlat i hoppning, dressyr, körning, western och beridet bågskytte. Det är alltså en allsidig ponny, som är väldigt snäll. Vi hoppas att hon ska trivas hos oss. Hon kommer att bo i Fias gamla box tillsvidare. Tänk på att hon måste få lugn och ro i början, till dess hon acklimatiserat sig.

På onsdag nästa vecka kommer jag att åka och hämta en stor häst, som vi ska få ha på prov i ett par veckor. Det är ett halvblod på 10 år, som tidigare tävlat upp tom 1.20 hoppning. Även han måste få lugn och ro, när han är på plats. Talar, som han heter är ca 165 i mkh, fux och en snäll och mysig kille som gillar att gosa. Han är duktig i dressyr och mjuk och fin att rida.

Vi söker d-ponnyer och stora hästar till verksamheten. Vet du av någon lämplig, får du gärna tipsa mig.

Vill du köpa fler Restaurangchansen så finns det på kontoret. Vi har en del appar kvar. Hjälp oss att sälja slut på alla :)

Ha det gott, så ses vi i stallet.

Med Vänlig hälsning Camilla Granberg

Skribent: Camilla Granberg
Epost: Adressen Gömd

   Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: This is a mailto link

FAKTURERINGSADRESS:
Umeå Ryttarförening
Fack 4044
Box 3039
831 03 Östersund

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

 

Skocentrum

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

Sisu Medium färg CMYK  

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Swish_300x300_budskap3