Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


I våras beslöt Älvräddarna Robertsfors & FVF att gå med i Castingförbundet. Eftersom föreningen jobbade aktivt med att bevara älvar och ofta fiskar kändes det som en naturlig förlängning att bli medlem i Svenska Castingförbundet. Deras första stör...
 
I början av september genomfördes Ledarcamp i Edsåsdalen där 20 unga ledare från Västerbotten fick inspiration att fortsätta utvecklas som ledare inom idrotten. Ungdomarna fick träffa likasinnade från tre andra distrikt och utbyta erfarenhet om at...
 
Nya anvisningar för barn- och ungdomsidrott – debatten är stundtals hård om varför vissa lagsporter inte har tabeller och slutsegrare för barn upp till 12 år. Vi träffar Fredrik Holmgren, sakkunnig på Västerbottens Idrottsförbund för att reda ut...
 
Inför 11:e upplagan av Hästveckan i Lycksele valde arrangörerna att låta Fair Play vara den röda tråden – ett tema som gynnar både arrangörer och deltagare.
 
Det händer spännande saker på Ålidhem i Umeå och vi söker nu en projektledare som under ett år vill jobba för att stärka idrottsföreningars förmåga att kunna inkludera fler barn, ungdomar och vuxna.
 

Idrotten i Vindeln

(2017-08-28 14:06)
SISUS Idrottskonsulenter träffar regelbundet kommunrepresentanter för att följa upp och skapa gemensamma utvecklingsstrategier för kommunens idrottsföreningar. Vi möter Mathias Haglund, Kommunalråd och Malin Bjurén, Kultur- och fritidschef i Vindeln.
 
10/9 kl 10-16 samlar Ge Bort Till Sport in idrottsutrustning som inte längre används. Utrustningen skänks till Fritidsbanken, där alla kan låna. I Umeå sker insamlingen på Umeå Energi Arena och i Skellefteå på Solbackens handelsområde.
 
Vi har ställt 3 snabba frågor till Anders Höber från Södra Västerbottens Domarklubb inför satsningen Framtidens Ledare vid Umeå Fotbollsfestival.
 

Idrotten i Robertsfors

(2017-07-05 16:06)
SISUS Idrottskonsulenter träffar regelbundet kommunrepresentanter för att följa upp och skapa gemensamma utvecklingsstrategier för kommunens idrottsföreningar. Vi pratar med Patrik Nilsson, kommunalråd och Magnus Hansson, kommunstrateg i Robertsfors.
 

I sommar är domarna VIP

(2017-07-03 11:20)
I sommar genomförs "Framtidens Ledare" för andra gången i samband med Umeå Fotbollsfestival. Vi har ställt tre snabba frågor till Kristina Stiernspetz inför årets evenemang.
 

Idrotten i Norsjö

(2017-06-30 09:09)
Hur är läget i Norsjö? SISUS Idrottskonsulenter träffar regelbundet kommunrepresentanter för att följa upp och skapa gemensamma utvecklingsstrategier för kommunens idrottsföreningar. Vi pratar med Mikael Lindfors, kommunalråd i Norsjö.
 

Idrotten i Dorotea

(2017-06-30 08:41)
Hur är läget i Dorotea? SISUs Idrottskonsulenter träffar regelbundet kommunrepresentanter för att följa upp och skapa gemensamma utvecklingsstrategier för kommunens idrottsföreningar. Vi pratar med Linnea Johansson, fritidschef i Dorotea.
 
Under 2016 påbörjade Region Västerbotten i samarbete med länets olika destinationer och Västerbottens Idrottsförbund ett arbete med att ta fram en regional evenemangsstrategi. Simon Dahl hade ansvar för att leda processen.
 
Vi ställer 4 snabba frågor till Victoria Wikström, styrelseledamot i Innebandyförbundet, inför RIM 2017 som hålls i Karlstad 19-21 maj.
 
Vi ställer 4 snabba frågor till Anders Danielsson, generalsekreterare i Kanotförbundet, inför RIM 2017 som hålls i Karlstad 19-21 maj.
 

   Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 kund

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: This is a mailto link

FAKTURERINGSADRESS:
Fack 4044
Box 226
751 04 Uppsala

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

 

UME-TI~1

sca

 

G-ror_

nailzone2  

sveland

umesläp

 

Sisu Medium färg CMYK  

 

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-126300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Swish_300x300_budskap3