Hoppa till sidans innehåll

Partners


Är du intresserad av att stödja Umeå Ryttarförening?

Hör av dig till vår verksamhetschef på 090-12 63 00

Motorcentralen i Umeå är Umeå Ryttarförenings nya huvudpartner! Vi ser många "hästkrafter" i detta samarbete, vi har många fina bilar att dra hästsläp med! Vill du veta mer om oss så besök vår hemsida motorcentralenumea.se. 

 

Granö Beckasin ligger mitt i naturen vid den vackra Umeälven, en timmes resa från Umeå. Hos oss kan du bo i ett Fågelnäste, hotellrum i trädens toppar, i vårt fina Ekohotell eller i våra renoverade hotellstugor. Glashuset är en fantastisk mötes- och konferenslokal för den mindre gruppen – för den större gruppen finns Beckasingården. Vi erbjuder en mängd härliga aktiviteter i naturen året om såsom hundspann, timmerflottfärder, guidade naturvandringar, älgsafari med mera. I vår Krav-märkta restaurang serveras fantastisk mat, tillagad med omsorg av ekologiska och närodlade råvaror. Läs gärna mer på www.granobeckasin.com

   
 

Din lokala stallinredningsleverantör

   
Skocentrum

Skocentrum

Skocentrum har funnits i Umeå sedan 1957. Vi har ett stort utbud skor av hög kvalitet, för alla åldrar och tillfällen. Välkommen in till oss vid rådhustorget i city eller på Avion shopping - vi hjälper dig gärna! Läs mer om oss och våra butiker på www.skonila.se

Skocentrum. Lång tradition. Nya skor

 handelsbanken-il

Svenska Handelsbanken

En riktig bank har nöjda kunder
Sveriges bankkunder har sagt sitt. Vi har de mest nöjda kunderna sett till hela branschen, privat- och företagskunder sammanslaget, enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Det är vi glada över.
Årets affärsbank 2014

 UME-TI~1

Umeå Tidning

Umeå Tidning – för våra läsare
Vi gör en tidning för och om Umeå, en tidning som ligger nära läsaren. Vi lyfter fram personerna bakom företaget, händelsen eller nyheten som gör att du kan läsa om närmaste grannen. I någon av våra målgruppsanpassade sektioner hittar du alltid något att läsa: nyheter, sport, nöjen, bostad, ekonomi, livsstil och familjenyheter. Alltid mellan 40–50 procent redaktionella nyhetssidor varje vecka som engagerar och berör människorna i Umeåområdet.

 sca

SCA Stallpellets

Stallpellets är vardagslyx i stallet som kan spara dig både tid, plats och pengar. Stallpellets tillverkas av sågspån och är ett tidsbesparande och kostnadseffektivt underlag som också ger en fräsch och nästintill dammfri stallmiljö. SCAs Stallpellets är finmalt sågspån med hög uppsugningsförmåga. Levereras praktiskt som pellets - blir finfördelat spån efter vattning.

 

-

 nailzone2

NailZone

Vi är två systrar, Marina och Mona som länge har varit intresserade av naglar. Vår ambition är att kunna erbjuda tunna naturliga naglar som alla ska kunna ha, och vara nöjda med. Så med det startade vi NailZone 2004.Vi utbildade oss genom Stora Manikyrskolan i Stockholm till nagelterapeuter. Vi valde att arbeta med alla material som finns på marknaden just för att kunna erbjuda Dig det allra bästa.

 sveland

Sveland

Djuren har varit i fokus alltsedan Sveland bildades 1911 som en kreatursförening. I takt med att sällskapsdjuren har blivit allt viktigare har också efterfrågan på bra djurförsäkringar blivit större. Vår grundpelare är att skapa mervärde för dig som kund. Det gör vi genom vår kompetens, flexibilitet och tillgänglighet. Att våra djurförsäkringar är omfattande och prisvärda är en självklarhet. Hos oss är djurens hälsa och välmående det viktigaste. Därför får du som kund snabb och kompetent hjälp när det behövs som mest.

 umesläp

Umesläp

Svårt att välja bland våra hästtransporter och alla tillbehör? Låt våra erfarna och kunniga återförsäljare hjälpa dig att komma fram till det alternativ som bäst matchar dig och din häst.

 

 

Uppdaterad: 09 APR 2018 10:49 Skribent: Jenny Nyström

   Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: This is a mailto link

FAKTURERINGSADRESS:
Umeå Ryttarförening
Fack 4044
Box 3039
831 03 Östersund

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

 

Skocentrum

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

Sisu Medium färg CMYK  

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Swish_300x300_budskap3