Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Baknätverk!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Baknätverk!


Nu är det snart dags för stora tävlingar igen. Vi behöver er medlemmars hjälp, för att vi ska kunna göra den så bra som möjligt. Cafeterian kommer att vara öppen under hela tävlingshelgen och vi vill naturligtvis kunna sälja mycket gofika :) Här kan ni anmäla er till att hjälpa till! Vill ni finnas på plats och hjälpa till med försäljningen, anmäler ni er i doodlelänken på vår facebooksida.

Utifrån enkäten, som många av våra medlemmar svarade på förra året, så finns det ett tydligt intresse bland våra medlemmar att hjälpa till i cafeterian på olika sätt. Ett sätt att ta vara på detta intresse är att försöka nå er som är intresserade och exvis skapa ett nätverk (FB eller mail eller annat). En tanke är att skapa ett "baknätverk" för medlemmar som gärna bakar. Det betyder inte att man ska baka alla gånger, men vi kan gå ut med info inför tävlingar och andra evenemang och de som har möjlighet kan höra av sig. Skriv ett mail till info@hippologum.se och med "baknätverk" i ämnesraden så hör vi av oss.

Försäljningen i cafeterian drar in mycket pengar till föreningen. Anna och Mia, som är ansvariga gör ett hästjobb och vi behöver er hjälp, så att vi kan fortsätta dra in dessa pengar :D Nu hjälps vi åt att göra en fantatastisk tävlingshelg!

//Cafeteriaansvariga

Bildresultat för goda kakor

Inga nyheter är skapade

   Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 kund

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: info@hippologum.se

FAKTURERINGSADRESS:
Umeå Ryttarförening
Fack 4044
Box 3039
831 03 Östersund

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

 

Skocentrum

UME-TI~1

sca

 

 

 

 

G-ror_

 

nailzone2  

 

sveland

 

umesläp

 

Sisu Medium färg CMYK  

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090-126300
E-post: info@hippologum.se

Se all info

Swish_300x300_budskap3