Hoppa till sidans innehåll

Partners


Är du intresserad av att stödja Umeå Ryttarförening?

Hör av dig till vår verksamhetschef på 090-12 63 00

Motorcentralen i Umeå är Umeå Ryttarförenings nya huvudpartner! Vi ser många "hästkrafter" i detta samarbete, vi har många fina bilar att dra hästsläp med! Vill du veta mer om oss så besök vår hemsida motorcentralenumea.se. 

 

Granö Beckasin ligger mitt i naturen vid den vackra Umeälven, en timmes resa från Umeå. Hos oss kan du bo i ett Fågelnäste, hotellrum i trädens toppar, i vårt fina Ekohotell eller i våra renoverade hotellstugor. Glashuset är en fantastisk mötes- och konferenslokal för den mindre gruppen – för den större gruppen finns Beckasingården. Vi erbjuder en mängd härliga aktiviteter i naturen året om såsom hundspann, timmerflottfärder, guidade naturvandringar, älgsafari med mera. I vår Krav-märkta restaurang serveras fantastisk mat, tillagad med omsorg av ekologiska och närodlade råvaror. Läs gärna mer på www.granobeckasin.com

   
 

Med en bakgrund som polis och hundförare under många års tid, driver jag nu företaget Working Dogstadius på heltid & erbjuder kurser och föreläsningar inom kommunikation, hårda spår, personsök och specialsök.

Om Working Dogstadius
Hundar har alltid funnits med i vardagen, och även i arbetet. Nyfikenheten väcktes av att hundar med mycket drifter ibland var svårdresserade. Hur kunde man nå dessa hundar och prestera på tävlingar eller i tjänsten utan att vara orättvis mot hunden?
​Vår filosofi är att alltid vara rättvis och tydlig med hunden, för att på det sättet stärka den goda relationen och utnyttja hundens resurser. På detta sätt har vi lyckats få en positiv inställning från hundarna, utan att behöva motivera eller avleda dem med godis/bollar. Självklart använder vi oss även av godis/bollar, men först efter att den sociala relationen och kommunikationen är befäst.
Den specialkompetens som Working Dogstadius erbjuder, är konkreta tips och verktyg som du, som hundens förare, direkt kan applicera i din och hundens vardag. Working Dogstadius är det företaget som utvecklar ekipaget efter deras förmåga!
Passion för resursstarka hundar
Jag har stor erfarenhet av resursstarka hundar. Vi har haft drygt 50 st problemhundar som har kommit hem till oss för rehabilitering, för att sedan återgå till tjänstehundsarbete eller annan syssla. Jag har utvecklat min kunskap om hundkommunikation, tack vare dessa 50 st hundar. Jag har även erfarenhet från hästvärlden och har haft häst, vilket har gett mig stor erfarenhet om hur man kan använda sig av hästkommunikation i hundvärlden och även viceverca.
När jag instruerar så är jag väldigt ”hands-on” och brukar uppskattas just av den anledningen. I mina tidigare yrken är jag mycket van att leda och fördela arbete. Därför är min kommunikation till dig som elev rak och tydlig. Jag strävar efter att det blir ett bra inlärningsklimat.
Working Dogstadius hundhall drivs tillsammans med Studiefrämjandet Västerbotten, för att med gemensamma krafter agera möjliggörare och utvecklare för hundsporten & folkbildande hundverksamheter i länet.
Själva träningsytan mäter drygt 500 kvm, med en takhöjd på cirka 7 meter. Den är till största delen belagd med konstgräs, väl upplyst och håller en temperatur på 16 grader. Det finns fyra toaletter varav en med skötbord. Utanför finns det gott om gratis parkeringsmöjligheter.
Både föreningar, privatpersoner såväl som företag kan hyra hundhallen. Hallen bokas per timme via vårt bokningssystem där man bokar, betalar och erhåller kod till låset. Det finns även möjlighet att kontakta oss för andra lösningar, exempelvis hyra för en hel helg eller för fasta träningstider.

   
 

Din lokala stallinredningsleverantör

   

Skocentrum

Skocentrum har funnits i Umeå sedan 1957. Vi har ett stort utbud skor av hög kvalitet, för alla åldrar och tillfällen. Välkommen in till oss vid rådhustorget i city eller på Avion shopping - vi hjälper dig gärna! Läs mer om oss och våra butiker på www.skonila.se

Skocentrum. Lång tradition. Nya skor

   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 Bil och industri
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 handelsbanken-il

Svenska Handelsbanken

En riktig bank har nöjda kunder
Sveriges bankkunder har sagt sitt. Vi har de mest nöjda kunderna sett till hela branschen, privat- och företagskunder sammanslaget, enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Det är vi glada över.
Årets affärsbank 2014

 sca

SCA Stallpellets

Stallpellets är vardagslyx i stallet som kan spara dig både tid, plats och pengar. Stallpellets tillverkas av sågspån och är ett tidsbesparande och kostnadseffektivt underlag som också ger en fräsch och nästintill dammfri stallmiljö. SCAs Stallpellets är finmalt sågspån med hög uppsugningsförmåga. Levereras praktiskt som pellets - blir finfördelat spån efter vattning.

 

-

 nailzone2

NailZone

Vi är två systrar, Marina och Mona som länge har varit intresserade av naglar. Vår ambition är att kunna erbjuda tunna naturliga naglar som alla ska kunna ha, och vara nöjda med. Så med det startade vi NailZone 2004.Vi utbildade oss genom Stora Manikyrskolan i Stockholm till nagelterapeuter. Vi valde att arbeta med alla material som finns på marknaden just för att kunna erbjuda Dig det allra bästa.

   
 umesläp

Umesläp

Svårt att välja bland våra hästtransporter och alla tillbehör? Låt våra erfarna och kunniga återförsäljare hjälpa dig att komma fram till det alternativ som bäst matchar dig och din häst.

 

 

 
Uppdaterad: 09 APR 2018 10:49 Skribent: Jenny Nyström

Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: This is a mailto link

Umeå Ryttarförening
C/o Argos Revision
Storgatan 28 C
903 21 Umeå

PDF-faktura via e-post

Öppettider:
Mån-Fre 05.30-22.30
Fre-Sön 05.30-22.00

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

hansson&hammar.jpg

 

logo_OK_vasterbotten_original.jpg

autoparts.jpg

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: camilla.granberg@hip...

Se all info

Swish_300x300_budskap3