Hoppa till sidans innehåll

Partners


Är du intresserad av att stödja Umeå Ryttarförening?

Hör av dig till vår verksamhetschef på 090-12 63 00

Motorcentralen i Umeå är Umeå Ryttarförenings nya huvudpartner! Vi ser många "hästkrafter" i detta samarbete, vi har många fina bilar att dra hästsläp med! Vill du veta mer om oss så besök vår hemsida motorcentralenumea.se. 

 

Granö Beckasin ligger mitt i naturen vid den vackra Umeälven, en timmes resa från Umeå. Hos oss kan du bo i ett Fågelnäste, hotellrum i trädens toppar, i vårt fina Ekohotell eller i våra renoverade hotellstugor. Glashuset är en fantastisk mötes- och konferenslokal för den mindre gruppen – för den större gruppen finns Beckasingården. Vi erbjuder en mängd härliga aktiviteter i naturen året om såsom hundspann, timmerflottfärder, guidade naturvandringar, älgsafari med mera. I vår Krav-märkta restaurang serveras fantastisk mat, tillagad med omsorg av ekologiska och närodlade råvaror. Läs gärna mer på www.granobeckasin.com

   
 
   
 

Din lokala stallinredningsleverantör

   
Skocentrum

Skocentrum

Skocentrum har funnits i Umeå sedan 1957. Vi har ett stort utbud skor av hög kvalitet, för alla åldrar och tillfällen. Välkommen in till oss vid rådhustorget i city eller på Avion shopping - vi hjälper dig gärna! Läs mer om oss och våra butiker på www.skonila.se

Skocentrum. Lång tradition. Nya skor

 handelsbanken-il

Svenska Handelsbanken

En riktig bank har nöjda kunder
Sveriges bankkunder har sagt sitt. Vi har de mest nöjda kunderna sett till hela branschen, privat- och företagskunder sammanslaget, enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Det är vi glada över.
Årets affärsbank 2014

 sca

SCA Stallpellets

Stallpellets är vardagslyx i stallet som kan spara dig både tid, plats och pengar. Stallpellets tillverkas av sågspån och är ett tidsbesparande och kostnadseffektivt underlag som också ger en fräsch och nästintill dammfri stallmiljö. SCAs Stallpellets är finmalt sågspån med hög uppsugningsförmåga. Levereras praktiskt som pellets - blir finfördelat spån efter vattning.

 

-

 nailzone2

NailZone

Vi är två systrar, Marina och Mona som länge har varit intresserade av naglar. Vår ambition är att kunna erbjuda tunna naturliga naglar som alla ska kunna ha, och vara nöjda med. Så med det startade vi NailZone 2004.Vi utbildade oss genom Stora Manikyrskolan i Stockholm till nagelterapeuter. Vi valde att arbeta med alla material som finns på marknaden just för att kunna erbjuda Dig det allra bästa.

   
 umesläp

Umesläp

Svårt att välja bland våra hästtransporter och alla tillbehör? Låt våra erfarna och kunniga återförsäljare hjälpa dig att komma fram till det alternativ som bäst matchar dig och din häst.

 

 

 
Uppdaterad: 09 APR 2018 10:49 Skribent: Jenny Nyström

   Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: This is a mailto link

FAKTURERINGSADRESS:
Umeå Ryttarförening
Fack 4044
Box 3039
831 03 Östersund

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

 

Skocentrum

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Swish_300x300_budskap3