Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Hej på er!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Hej på er!


Nu har jag lite att berätta igen. Jag vill börja med att gratulera ELIN ERIKSSON, som vann baktävlingen på våra hopptävlingar i slutet av maj. Du vinner en privatlektion, på valfri ridskolehäst (eller annan häst), för mig. Hör av dig, så bokar vi in en tid som passar.

Det har hänt en del sedan sist. Den 23 maj hade vi städkväll och jag hade turen att få träffa en massa trevliga medlemmar. Vi fick mycket gjort och Sofia Bergh grillade korvarna väldig bra. Det blev krattat och putsat och städat under kvällen. Tack till alla som kom och hjälpte till.

Vi har varit iväg på personaldagar till Granö Beckasin. Vi hade bra diskussioner, umgicks och fick äta god mat. Det var en väldigt fin anläggning och otroligt häftigt, med stugorna i träden. Jag är väldigt höjdrädd, men det kändes tryggt att gå uppför trappan och jag skulle gärna bo där en helg. Vi bodde i deras fina hotelldel, som är på marken :D

Forslundas duktiga treor åkte iväg till Piteå, för att tävla mot Grans Naturbruksgymnasium. De vann alla tre grenar, körning, hoppning och dressyr. Stort GRATTIS! Petra deras mentor var med och coachade.

Jag hade instruktörsridning för våra ridlärare, förra fredagen. Alla hade inte möjlighet att vara med, någon var ledig och någon hade blivit avtappad från sin häst och hade lite ont, men de som var med och red gjorde det väldigt bra. Det är roligt att få hästarna utbildade, samtidigt som ridlärarna får utveckla sin egen ridning. (och jag får ha lektion)

Som ni kanske sett har vi blivit erbjudna att köpa Crossroad Caliber, från Hanna Kriström. Han är inlånad på foder fram till att ridskolan slutar, så vi har sett honom på olika typer av lektioner. Vi tror att han skulle vara ett suveränt tillskott, bland våra fina hästar, så vi har bestämt oss för att sälja plastpåsar, för att försöka samla in pengar, för att ha råd att köpa honom. Snälla, hjälp oss att sälja så många förpackningar som möjligt. Ni skriver in er i pärmen på stallpass, eller på kontoret. Anger hur många plastpåsar ni vill ha och swishar beloppet direkt - Visa inbetalningen för stallpass, eller personalen på kontoret. Det är ”Ölandsplastpåsar” av god kvalité. Förpackningarna består av tre olika stl på plastpåsar, 2,3 och 5 liter. De kostar 65:-/förpackning. Passa på att köpa, inför bär och svampsäsong. Påsarna kommer under v. 25 och finns då att hämta på kontoret eller stallpass.

Jag och Cobra kommer att åka ner till Ultuna under söndagen. Han kommer att opereras under måndagen, det kallas Mjält-njure lig suturering. Det är samma problem som Peder Fredricssons OS häst, HM All In hade. Han har haft upprepade koliker, som beror på detta. Vi hoppas att han ska bli helt problemfri, efter operationen. Jag tror att vi kommer hem till Umeå på onsdag eller torsdag. Håll tummarna, för oss.

Zephyr,  Atty och Horton är till salu. Känner du någon som är intresserad av dem, eller är det själv, kontakta mig, eller någon annan i personalen. Min mailadress är camilla.granberg@hippologum.se (rätt på första försöket :P) Atty kommer att tävla i Vindeln under helgen, med Emma Östberg. Vi önskar dem lycka till!

Som jag skrivit tidigare kommer vi att ha ett tält och ponnyridning på Nolia, 5-13/8. Vi behöver folk som kan hjälpa till före, under och efter med allt möjligt. Allt från ponnyridning, käpphästtävling, ge information om ridskolan och föreningen, samt mycket annat. Hör av er till mig, om vad ni kan och vill hjälpa till med. URFUS kommer att hjälpa till, men vi behöver vara många fler.

Nu är det inte så länge kvar av terminen. Ridskolans sista dag är onsdag den 21/6. Torsdag den 22/6 rider vi iväg med hästarna på bete. Det kommer att bli härligt med semester för våra fina arbetskamrater. Personalen kommer att bygga sommarhagen under nästa vecka.

Vi har annonserat ut en ridläratjänst, så vi hoppas på många bra sökande. Dela gärna vidare på FB. Vi kommer att fakturera ridskoleeleverna, för hösten, under nästa vecka. Vi har beslutat att vi ska göra två faktureringar under terminen istället för en, så att man som ridelev inte behöver betala ut allt på en gång. Vi hoppas att det ska underlätta för er.

Vi planerar att starta upp två nybörjargrupper på ponny och en på häst. Vill du ställa dig på kö för att få börja, maila sara.langstrom@hippologum.se

Ja, det var lite av det som hänt sedan sist! Ha det gott!

//Camilla Granberg

 

 

Inga nyheter är skapade

Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: info@hippologum.se

Umeå Ryttarförening
C/o Argos Revision
Storgatan 28 C
903 21 Umeå

PDF-faktura via e-post

Öppettider:
Mån-Fre 05.30-22.30
Fre-Sön 05.30-22.00

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

hansson&hammar.jpg

 

logo_OK_vasterbotten_original.jpg

autoparts.jpg

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: camilla.granberg@hip...

Se all info

Swish_300x300_budskap3