Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Lite smått och gott!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Lite smått och gott!


Jag hoppas att alla haft en skön Påsk Helg. Våra nya hästar kom i torsdags. Eftersom jag är så oteknisk, kan jag inte få upp bilder på dem på hemsidan ännu, men jag lägger ut några bilder på vår fb sida. De vilar ut och står i karantän, hos Emma i Ansmark. Hon och hennes mamma, Maria tar hand om dem så länge. De är inte ridna ännu, så det blir spännande att höra hur det går. Tack än en gång, Emma och Maria.

Vi har även fått upp ponnyn från Gävle. Hon står här på anläggningen och verkar trivas alldeles utmärkt. Hon heter Rosette. Alla ridlärare är störtförälskade i henne. Hon har redan gått med  Sara, vår instruktör på en lektion och hon ska få gå med en ridelev ikväll. Jag tror att hon blir en storfavorit.

Utebanorna är på väg att tina fram. Ridskolehästarna kommer att få börja gå lite utomhus i omgångar, så att det inte blir så stor förändring för dem, med underlag, men det dröjer ett tag till. 

Vi i personalen har börjat planera inför vår/sommar/höst.

Tisdag den 23 maj, 17.30-20.00 kommer vi att ha en städkväll, här på Hippo för alla våra medlemmar. Vi är ju en idéell förening, så det är ju alla vi medlemmar, som äger föreningen tillsammans. (Tänk vad många fina hästar, ni alla har :)) Det betyder att vi måste hjälpas åt att hålla ordning, städa och göra snyggt här på Hippo. Vi kommer att sätta upp en anmälningslista i stallet, så att vi får koll på hur många som kommer och på ett ungefär, vad ni kan hjälpa till med. Det är alltifrån att städa inomhus, putsa fönster, kratta ute, plocka skräp, röja sly mm. Efteråt grillar vi korv och har trevligt tillsammans. Ju fler som kommer, desto fortare går det att göra klart. Ta gärna med egna städsaker, krattor mm. Det är alltså ett viktigt datum, att skriva in i er almanacka. Medlemmar i alla åldrar är VÄLKOMNA!

Personalen kommer att ha en Första Hjälpenkurs, för duktiga Helena Eriksson, från Ö-vik, den 18/5. Det är alltid bra att veta, vad man ska göra, om olyckan är framme. 

Vi har en grupp på föreningen som kallar sig "Tjäna Pengar gruppen" De kommer att lägga ut information om Kakförsäljning, nu under våren. Johanna Bergh är ansvarig för det, har ni frågor, kontakta henne. Information om hur det går till, kommer inom kort, på hemsidan. Säljer varje medlem fem burkar var, kommer föreningen att tjäna 94 500:- Det skulle vi få två fina ridskolehästar för!

Ni har väl sett att det är Hästloppis, här på Hippo den 7/5? Passa på att komma hit och fynda. 

På måndag den 24/4 öppnar vi för anmälningarna till kurserna i augusti. Ni går in och anmäler er via kundinloggningen. Kolla gärna upp, hur den fungerar innan, om ni inte använt den tidigare. Det finns ett fåtal lediga platser kvar på ridlägret, för vuxna, som är 31/7-4/8. Anmälan till det, görs till Anna Nenzen. Jag och Sara har vuxenlägret, medan Oscar och Jenny har ponnylägret. 

Den 5/8, kommer det att vara uteritt, tre olika grupper, på allt från nybörjarnivå ( då måste man ha med sig ledare) till specialgrupper. (Anmälan via kundinloggningen)

7-8/8 är det dressyrkurs, för både ponny och häst. Oscar har häst och Johanna ponny. 9-10/8 är det markarbeteskurs. Då har Sara häst. Instruktör för ponnygrupperna är inte klart ännu, men någon blir det ;). (Anmälan via kundinloggningen)

Fredag den 11/8 är det Blåbärshoppning. Det brukar vara en jätterolig tävling, med många deltagare. Anmälningslistor för den, sätts upp i stallet.

Det kommer även att vara dressyrträning i mindre grupp, fredag den 11/8. Ni är max tre i gruppen och rider för Oscar. (Anmälan via kundinloggningen) Passa på att anmäla er till roliga och lärorika kurser!

Ja, det var det senaste. Ha det gott, så ses och hörs vi!

Inga nyheter är skapade

Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: info@hippologum.se

Umeå Ryttarförening
C/o Argos Revision
Storgatan 28 C
903 21 Umeå

PDF-faktura via e-post

Öppettider:
Mån-Fre 05.30-22.30
Fre-Sön 05.30-22.00

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

logo_OK_vasterbotten_original.jpg

autoparts.jpg

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: camilla.granberg@hip...

Se all info

Swish_300x300_budskap3