Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Mycket på gång!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Mycket på gång!


Hej igen.

Den senaste veckan har varit full av möten. Jag har som, jag skrev tidigare fått träffa partnergruppen. Ni har säkert läst, på hemsidan och fb att de har gjort klart med en Huvudpartner. Det är Motorcentralen, som går in i ett samarbete med URF. Ni kan läsa mer om dem, på deras hemsida, motorcentralenumea.se 
Vet du av någon, eller har du ett företag och själv vill gå in och bli samarbetspartner med oss, kontakta Britta Unneby, britta.unneby@ivo.se

Jag har även fått träffa alla extrainstruktörer och fått sitta med dem på ett informations och utbildningsmöte. Vi fick veta mycket om hästarna av Sara och Anna hade en föreläsning om pedagogik för oss. Vi åt pizza och hade allmänt trevligt.

Karin och Lina från PwC var här och gick igenom hur de arbetar. Det känns tryggt att jobba med sådana proffs.  Jag har även hunnit träffa Jan, från Agria och Inger från VK, samt bli intevjuad av P4 Västerbotten. 

Fredag-söndag hade vi de stora Nationella hopptävlingarna, med Elitseriestart på Hippologum. URFs Tävlingssektion och alla ryttare är otroligt välorganiserade vid tävling. Det känns roligt att få vara med i teamet igen. Det är en speciell känsla, så här i början av tävlingssäsongen, att få träffa alla kompisar, se alla duktiga ryttare och hästar mm. Det är en härlig stämning på tävling.

Vår fina cafeteria har gått sålt mycket go´fika i helgen. Många fina och goda bakverk lämnades in. Anna Eriksson, som haft ansvaret för cafeterian i helgen, drog idag vinnaren i baktävlingslotteriet.
Det blev: Taadaaa... Ingrid Liljelind! Stort grattis säger vi till henne. Du får kontakta mig och boka in en privatlektion, när det passar. Det roliga är att Ingrid även vann ett boende på Granö Beckasin under helgens tävlingar. Hon måste vara en riktig turnisse.

Idag blev jag inbjuden till Forslunda Gymnasiet och fick träffa Jonas, Ulf, Meta och Annika. Vi har något spännande på gång. Fortsättning följer..

Under veckan som gått har jag även hunnit med en ridlektion, provat två ridskolehästar och mycket annat skoj. Som ni ser, har jag ett väldigt spännande jobb :)

Vi ses och hörs!

Inga nyheter är skapade

Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: info@hippologum.se

Umeå Ryttarförening
C/o Argos Revision
Storgatan 28 C
903 21 Umeå

PDF-faktura via e-post

Öppettider:
Mån-Fre 05.30-22.30
Fre-Sön 05.30-22.00

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

logo_OK_vasterbotten_original.jpg

autoparts.jpg

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: camilla.granberg@hip...

Se all info

Swish_300x300_budskap3