Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nu har jag jobbat i en vecka :)"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nu har jag jobbat i en vecka :)


Det är mycket nytt att sätta sig in i, många nya människor och hästar som man ska lära känna mm. Det är väldigt roligt och jag har fått ett varmt och härligt välkomnande från alla håll. Jag har fått lite tips och råd från personalen och Åsa, vår ordförande, på vad som är prio ett. 

Som ni kanske sett letar vi hästar till ridskoleverksamheten, ni får gärna maila och tipsa om ni vet av någon lämplig ridskolehäst. Skicka gärna med film, till camilla.granberg@hippologum.se 

Vi har ju våra stora hopptävlingar här i helgen. Det är många startande och jag vet att det fortfarande behövs funktionärer. Vill du, som ridskoleryttare, medlem eller bara allmänt intresserade, hjälpa till, kontakta Anja Ahlmark, mailadress till henne är anja_ahlmark@hotmail.com 

Vi har även utlyst en baktävling, med en privatlektion för mig, i första pris. (Privatlektionen lottas ut, bland dem som bakat) Vill ni stötta föreningen lämnar ni era bakverk i, eller utanför cafeterian från och med 17.00 på torsdagen. Lista, som ni ska skriva namn och vad ni bakat och kontaktuppgifter på, finns utanför cafeterian. Har ni frågor, får ni gärna höra av er.

Jag har även hunnit träffa partnergruppen, som gör ett kanonjobb, med att skaffa nya samarbetspartners, till vår förening, mer info om detta, kommer inom kort. Vi vill gärna ha tips från er medlemmar, på möjliga samarbetspartners.

Förra veckan åkte jag på ridlärardagen i Skellefteå. Föreläsare på den dagen var Bo Tibblin, en riktig kändis i hästvärlden. Han kom med många goda råd, för hur man ska tänka för att få hållbara lektionshästar, lägga upp bra lektioner och mycket annat. Det var även information från ridsportsförbundet och god mat och fika. 

Som ni ser, har jag haft en rolig första vecka.

Vi ses och hörs!

//Camilla

Inga nyheter är skapade

Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: info@hippologum.se

Umeå Ryttarförening
C/o Argos Revision
Storgatan 28 C
903 21 Umeå

PDF-faktura via e-post

Öppettider:
Mån-Fre 05.30-22.30
Fre-Sön 05.30-22.00

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

logo_OK_vasterbotten_original.jpg

autoparts.jpg

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: camilla.granberg@hip...

Se all info

Swish_300x300_budskap3