Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Uppdatering av vad som händer."

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Uppdatering av vad som händer.


Hej på er! 

Hoppas att alla ha det bra i "aprilvädret". Mina egna hästar blev skodda med sommarskor redan för ett par veckor sedan, så jag är glad att jag bor lite längre söderut än Umeå. I Mo har vi ingen snö ;)
Jag tänkte ge er en liten uppdatering på läget. 
Våra nya hästa har kommit hit. De står i tävlingsstallet, för att vänja in sig, i den nya miljön i lugn och ro. De vill vara ifred nu i början, så att de får acklimatisera sig. De verkar i alla fall väldigt trevliga, både i ridning och hantering. 
Vi har en b-ponny på prov. Hon heter Bambi och står i ponnystallet. Hon har gått några enstaka lektioner och sköter sig väldigt bra. Även hon vill ha lugn och ro, när hon står i sin spilta, eftersom hon inte är van vid miljön. Det är rätt mycket att tänka på, när nya hästar ska skolas in och lära sig att bli bra ridskolehästar. Det är viktigt att vi som är i stallet tänker på det och ger dem tid.
Baloo är såld och kommer att åka till sitt nya hem, när ridskolan slutar i juni. Det ger er gott om tid att pyssla om honom lite extra <3

I slutet av april var jag inbjuden till ett branschmöte, som Forslunda Gymnasiet höll i. Det blev bra diskussioner och jag fick träffa många, som jobbar med häst i Umeåområdet. Väldigt trevligt initiativ.

Som ni säkert sett har Sandra Forsgren slutat. Hon är på Strömsholm, för att gå Ridlärarutbildning level 1. Vi önskar henne lycka till och tackar för månaderna hon hann jobba hos oss.

Onsdag den 17/5, kommer Käte, en av våra ridelever att hålla en kurs för oss ridintruktörer. Käte är logoped och ska visa oss hur man ska tänka/jobba med våra röster. Tack för att du vill hjälpa oss med det. 

Den 17/5 är det möte för er i medlemsstallet. Skicka in era frågor och funderingar till mig eller Eva, innan mötet, så att vi kan göra en dagordning. Vi träffas 17.30, i cafeterian.

Visst har ni skrivit in städkvällen, den 23/5 i almanackan? Jag kommer att sätta upp anslag/anmälningslista i stallet under veckan. Jag hoppas att alla ni ridelever, medlemmsuppstallade, tävlingsryttare mm kommer. Skriv upp er på listan, eller maila camilla.granberg@hippologum.se, så att vi vet hur många som dyker upp. Tillsammans kan vi få hur mycket som helst gjort.

Under helgen var det hopptävlingar i Brunflo. Jag var där och tävlade med min egen häst och fick se den spännande lagomgången i Elitserien. Umeå Ryttarförenings lag, med Sofia, Maja, Malin och Emelie red till sig en tredjeplats och har därmed gått vidare till Semifinalen på Strömsholm! Grattis tjejer! 
Emelie Stenman vann dessutom 1.45 klassen på söndagen!
URF ryttarna tog både segrar och placeringar i andra klasser också, grattis!

Ja, det var lite av det som hänt sedan sist. Vi ses och hörs!

//Camilla

Inga nyheter är skapade

Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: info@hippologum.se

Umeå Ryttarförening
C/o Argos Revision
Storgatan 28 C
903 21 Umeå

PDF-faktura via e-post

Öppettider:
Mån-Fre 05.30-22.30
Fre-Sön 05.30-22.00

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

logo_OK_vasterbotten_original.jpg

autoparts.jpg

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: camilla.granberg@hip...

Se all info

Swish_300x300_budskap3