Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Vår i luften!"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Vår i luften!


Solen skiner och fåglarna kvittrar ute. Så härligt att vi går mot ljusare tider.

Här på Hippologum är det mycket på gång. Vi har köpt fyra nya ridskolehästar den här veckan. Tre av dem kommer att åka till Emma Fahlman och stå i karantän hon henne. Det är ju väldigt lyxigt för oss och skönt att veta att allt är ok med hästarna, innan de kommer till anläggningen. Tack Emma, för din hjälp!

Den fjärde hoppas vi att någon som åker till Gävle på tävling, över Påsk, kan ta hem åt oss.  Hästarna vi köpt är två stora, en valack och ett sto. Båda är sex år, men väl utbildade för sin ålder. Stoet är fux och 1.58 i mkh, medan valacken är ca 165 och brun. Vi har köpt två c-ponnyer, en mörkbrun valack som är sju och ett elvaårigt skimmelsto. Jag förstår att ni är nyfikna och vill veta mer om dem. Jag kommer att ge lite mer information om dem, nästa vecka. 

Sandra, som jobbar som instruktör hos oss, kommer att åka på vidareutbildning i Maj. Vi har fått klart att Camilla Lindgren, som varit extrainstruktör hos oss tidigare, kommer att ta över fredagslektionerna. Vi jobbar på en lösning med de andra dagarna.

Jag och Anna Nenzen har träffat Christer från SISU. Håll utkik på hemsidan och i stallet, för mer info, om vad vi har för planer tillsammans.  

Anna Nenzen kör fysträning för ryttare, måndagar 17.30, i Forslundas gympasal. Jag var med för första gången i måndags och det känns verkligen idag. Det är gratis för juniorer och kostar 30:- för seniorer. Jätteroligt träning, med fokus på att vi ska bli starkare och bättre ryttare. Nästa träning är den 24/4, hoppas att det kommer många träningssugna då!

Vi kommer att planera inför höstens läger och kurser imorgon, onsdag. Info kommer ut på hemsida och i stallet, när det är klart. 

Jag har kommit igång och börjat ha lite ridlektioner. Det är tisdagar 08.00, Forslunda och en Hab-grupp. Det är verkligen fina hästar/arbetskamrater vi har här på URF. 

Vi ses och hörs!

Inga nyheter är skapade

Följ oss på instagram-logo eller fb-f-logo__blue_29

 

POSTADRESS:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

KONTAKT:
Tel: 090-126300
E-post: info@hippologum.se

Umeå Ryttarförening
C/o Argos Revision
Storgatan 28 C
903 21 Umeå

PDF-faktura via e-post

Öppettider:
Mån-Fre 05.30-22.30
Fre-Sön 05.30-22.00

Partnersamarbeten

Tack till alla som på något sätt stöttar oss!

 

logo_OK_vasterbotten_original.jpg

autoparts.jpg

sca

 

nailzone2  

 

umesläp

 

 

 

Deloitte

Postadress:
Umeå RF - Ridsport
Forslunda 9
90591 Umeå

Kontakt:
Tel: 090126300
E-post: camilla.granberg@hip...

Se all info

Swish_300x300_budskap3