top of page
_MG_9310.jpg

Unga URF

Unga URF är en satsning som riktar sig till dig som är upp till 21 år och tränar och tävlar för Umeå Ryttarförening.

URF vill skapa en utvecklingsmiljö för våra juniorer och Young Riders där de känner sig trygga, välkomna och där det finns utrymme att både utvinna kunskap och utveckla sin person.

26/ 
Träff 1 Unga URF

KL. 16.00

Vi träffas i cafeterian för planering av satsningen, lära känna varandra och för att äta gott fika så klart!

Kl 17.15 så kommer vår samarbetspartner PEAB att informera om deras ungdomssatsning. 

PEAB

Sponsor till Unga URF är PEAB.

PEAB vill satsa på att få fler kvinnor till byggbranschen och har därför skapat ett ettårigt lärlingsprogram "Byggåret". 

Industriingenjör

Vad gör Unga URF?

Vi som förening vill skapa en miljö där livets alla aspekter är med, både hur man är en bra kamrat som kan stötta och skapa samanhållning men också hur du utvecklas som idrottare. Den värdegrund som finns i föreningen ska genomsyra verksamhetens arbete. För att lyckas som idrottare behöver man också lära sig mer än bara sin idrott, du behöver insikt att sömn, mat och vila påverkar ditt liv och din prestation. Det ska finnas en balans. Genom avsuttna träffar och gemensamma utbildningshelger så vill vi erbjuda en kombination av helhetssyn och häst och ridkunskap.

Genom Unga URF så vill Umeå ryttarförening skapa förutsättning för våra unga ryttare att kunna satsa mot sina mål och att vi som förening ansvarar för att ge de grundkunskaper som behövs.

Bild från Svenska ridsportförbundets folder "Ridsportens utvecklingsmodell"

_MG_9259.jpg
_MG_9281.jpg
_MG_9290.jpg
_MG_9298.jpg
bottom of page