top of page
URF-logga

URFUS

För alla medlemmar under 26 år!

Alla medlemmar som är under 26 år är automatiskt medlemmar i ungdomssektionen! Ni representeras av en styrelse som väljs på URFUS eget årsmöte. Om du är intresserad av att vara med i styrelsen är det bra att börja i Mini-Urfus som är Urfus egen ungdomsgrupp. I Mini-Urfus får alla som är mellan 13-15 vara med. Maila fritidsledaren så blir du kallad till nästa möte.

_MG_6120_edited.jpg

Vad gör vi?

URUFS styrelse representerar föreningens ungdomar i stora styrelsen och har representanter med på deras möten. URFUS ordnar också aktiviteter för barn och ungdomar under terminens gång. Exempel är fångarna på hippo, spökkvällen, tårtbakartävling, käpphästtävlingar och inte minst julshowen!

Om ni har förslag på aktiviteter som ni skulle vilja att URFUS ordnade så hör gärna av er till oss på mail eller instagram.

urfuss@hotmail.com

Mini-URFUS

Mini-Urfus ansvarar för ponnyridningen som är ojämna söndagar kl 14.30.

Det är även de som tar emot kalasbokningar och ordnar Hippos populära barnkalas! Läs mer om dem nedan! Alla som vill får vara med!

Vill du vara med i Mini (från året du fyller 13 )? Hör av dig till fritidsledaren antingen på mail eller via instagram för att bli kallad till ett möte. 

_MG_6300.jpg

Aktiviteter

Terminens schema

Aktiviteter på hippologum

Ponnyridning

Julshow

Följ oss på @urfuss_2023
@urf_mini

Styrelsen 2023

Wilma Jacobsson - ordförande
Elsa Kristmansson - sekreterare

Selma Kärrman - vice sekreterare

Elina Svedjehed - vice ordförande

Maja Ångström Malmberg - Inköpsansvarig
Nika Chabes - närvaroansvarig

Federica Ollman Lami - affisch och mediaansvarig
Sanna Stenbom - affisch och mediaansvarig
Fanny Viklund - mailansvarig

bottom of page