top of page
_MG_6012.jpg

Stötta URF!

Här finns information om vad vi medlemmar kan sälja för den ideella insatsen samt andra beställningar som är aktuella. Du som medlem har möjlighet att välja en eller flera produkter du vill sälja per termin. Här lägger vi ut information om vad vi medlemmar kan köpa/sälja för att stötta URF. Vi att sälja Restaurangchansen, Tvättmästarn, New Body och Gunnarshögs Rapsolja. Till hösten säljer vi Ullmax, Ravelli och Bingolotter till uppesittarkvällen.

Tjäna-pengar-gruppen är en arbetsgrupp som arbetar på uppdrag av styrelsen och den ansvarar för och organiserar försäljningen. I arbetsgruppen ingår Ingrid Liljelind, Maria Nordin, Britta Unneby och Elizabeth Kamf-Holmberg. Pågående och kommande försäljningar hittar ni här.
 

Tvättmästarn, New Body och Gunnarshögs Rapsolja

newbody1.webp

Nu pågår Umeå Ryttarförenings försäljning av Tvättmästarn, New Body och Gunnarshögs Rapsolja. Vi hoppas att alla vill hjälpa till så att vi tillsammans kan bidra till vår verksamhet.
Försäljningsperioden är från 8 april till 5 maj. Kataloger och försäljningsmaterial finns i entrén. 

 

Det går fortfarande att köpa Restaurangchansen, hör av er till Britta eller Ingrid 

Tvättmästarn                        
Nu har ni möjlighet att beställa t.ex. toalettpapper och hushållspapper. I år är det sjätte året som URF kommer att sälja Tvättmästarn och produkterna uppskattades av de som köpte. De har uppdaterat sin säljportal så börja med att skapa ett egen säljkonto via länken https://tvattmastarn-web.azurewebsites.net/salesrep/signup/b264c48b-f04b-4698-8984-af28d453920a  och det lösenord man behöver använda när man går från sin egen webbutik till sitt säljkonto är UmeRy. Instruktioner till deras nya säljportal finns i bilagan.

 

Tvättmästarn har skapat ett FB -inlägg https://www.facebook.com/TvattMastarn/posts/pfbid02rLD1pTYEtMeBi4ojPzyVcrHXMhUPmR83y2S3ZtHP4DiDoz39bhsaEzh8orWmHPVLl?locale=sv_SE 

Publicera din individuella butikslänk i inlägget. För att dela butikslänken tillsammans med inlägget klickar ni på dela och därefter dela i flödet. Där kommer en skriv inlägg-ruta upp där ni kan lägga till text ovanför inlägget. Ni både klistra in butikslänken och om ni vill skriva till egen text som hamnar tillsammans med inlägget i ditt flöde.  

Era delningar kommer även bidra till att Facebooks algoritmer sprider annonsen bättre.

  ​


New Body
Under många år har URF sålt New Body och det är välkända och uppskattade kläder. Det ingår också kryddor, oljor och smakhöjare samt hem och hudvård i sortimentet. För Newbody gäller följande registreringslänk https://portal.newbodyfamily.com/reg/TFEVRBG Hemsidan ger dig tips på hur du på olika sätt, även digitalt, kan sälja produkterna.

Gunnarshögs rapsolja
Vi har åter tagit med den uppskattade rapsoljan från Österlen i vårt försäljningssortiment. All försäljning sker med listor som summeras och sedan fotar eller scannar man denna och skickar till Ingrid. Om ni inte har möjlighet att hämta beställningslista på Hippo enligt ovan datum, så hör av er till Ingrid så mailar hon den till Dig.


Info om våra försäljningar hittar ni på URF:s hemsida https://www.hippologum.se under fliken Hem och välj Stötta URF.

Om du inte vill sälja utan bara beställa, så finns det pärmar för alla produkter vid kaffeautomaten där du kan skriva upp vad du vill ha. Pärmarna kommer att plockas in den 4 maj.

Vi ser fram emot era beställningar. Utlämningen av beställningarna är planerad till v 20-21. Exakta datum och tider ber vi att få återkomma med.
Vid frågor hör av er till Ingrid Liljelind mb. 070-603 96 98 eller Britta Unneby mb. 076-525 78 37, mail britta.unneby@hotmail.com
Hälsningar
Tjäna-pengar-gruppen
 

Restaurangchansen

Hej alla medlemmar!


Nu kan ni köpa/hämta ut Restaurangchansen i entrén på Hippologum!


Hoppas att ni köper /säljer Restaurangchansen för Umeå Ryttarförening. Vi tror att det är många som ser fram emot ett restaurangbesök och shopping som man kan få rabatt på genom Restaurangchansen. Passa på och sälj häften/appar och bidra till URF:s verksamhet. Kontakta kollegor, släkt och vänner och ta upp beställning.

Priset 2024 för RC-Appen Singel är 300 kr och RC-Appen Familj är 450 kr (upp till 4 användare). URF har fortsatt 50 % förtjänst på allt vi säljer. Vi har i år förbeställt 100 singelappar och 50 familjeappar, men om vi säljer mer så kan vi komplettera.
Fördelar med RC-Appen.
• RC-Appen gäller 1 år från dagen du aktiverar den.
• RC-Appen ger dig tillgång till rabatter i alla våra verksamma städer.
• RC-Appen har i Umeå 88 st partners och i hela Sverige över 1000 st.
• Läs mer på deras hemsida https://restaurangchansen.se/

Du kan också beställa via länken nedan:

Länk till formulär för beställning: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTrxHA6eKTwj30ksUqD8y79p_y0bJyMgyBUX1WRoA_XhdVtw/viewform?usp=pp_url
 

Vill du sälja på jobbet?

Affisch samt beställningslista.

Har du frågor kontakta Ingrid Liljelind som är ansvarig för försäljningen på mobil 070-6039698

Hälsningar
Tjäna pengar gruppen
 

hemmavinsten.png

Hemmavinsten

VI är anslutna till Hemmavinsten!
Klicka på länken och beställ genom deras hemsida!

 • En lott kostar 100 kr/månaden.

 • Du behåller dina lottnummer varje månad.

 • De presenterar två vinnare per månad, andra och sista fredagen.

 • Potten består av 42 kr per såld lott. Föreningen får ersättning i form av en stege. Från 34 kr upp till 42 kr per lott och månad beroende på lottantal. Över 201 sålda lotter ger föreningen 42 kronor per lott.

 • Vinstsumman bestäms av hur många lotter som sålts vid dragningstillfället.

 • Vinnaren presenteras aktuella fredagar i form av nyhetsbrev och uppdatering hemsida.

 • Varje månad lottar de också ut extravinster i Sportvinsten, Nickes.com-vinsten mm

 • Du betalar din lott löpande genom autogiro.

 

Nu kan både du och föreningen låta Hemmavinsten sköta resten.

motorcentralen.png

Långtidshyra bil

Chans att långtidshyra bil till lägre kostnad

 

Motorcentralen har just nu ett begränsat antal  Audi  A3:or hemma för snabb leverans enligt  samma  upplägg som URF har men till lägre kostnad  -  3950kr/mån  jämfört med 5345 kr/mån i vårt avtal. Dessa bilar har andra fälgar och svarta detaljer utvändigt och har inte drag.  Finns svart eller vit, se bilder på bilen i länken nedan. Just nu finns även en begränsat antal Audi A1 som kostar 3550:- kr/mån.  

 

Om du är intresserad kontakta så snart som möjligt:

Per Joelsson mail: per.joelsson@motorcentralenumea.se

Telefon: 090-153970

 

https://www.audi.se/digitalgiveaway/#/5f97529b-0e8b-4da1-9c07-5f342a0a6f90

Som URF-medlem kan du långtidshyra bil till fast pris av Motorcentralen och ha den som sin egen ett år i taget.

 

I priset ingår bland annat skatt och försäkring. Nu är det två avtal tecknade varav en bil redan rullar runt i det vackra vintervädret.  

I entrén finns informationsmaterial som lämnades i december när Motorcentralen informerade om upplägget.

 

Om du har frågor och funderingar kontakta Per Joelsson på Motorcentralen med kontaktuppgifter:

Mail:  per.joelsson@ motorcentralenumea.se och telefon: 090-153970.

 

Du kan då också få möjlighet att kolla på de aktuella bilarna, Audi A3 och en Audi Q3.

Motorcentralen har nu i åtskilliga år varit Umeå Ryttarförenings huvudpartner.

Vi har nu tecknat ett intressant avtal som förutom kontanta medel ger Umeå Ryttarförening 2 000:- per tecknat medlemsavtal för årshyra av bil.

Det här kan vara en prisvärd och intressant lösning för dig som medlem i URF!

bottom of page