top of page
_MG_6012.jpg

Stötta URF!

Här finns information om vad vi medlemmar kan sälja för den ideella insatsen samt andra beställningar som är aktuella. Du som medlem väljer 1 (får sälja mer såklart!) produkt du vill sälja per termin. 

Här finns information om vad vi medlemmar kan köpa/sälja för att stötta URF.

Hej alla medlemmar

Nu är det dags att sälja de populära Ullmaxkläder igen!  I år kan ni också sälja produkter från Ravelli. 

ULLMAX

Ullmax bjuder på många nyheter även i år. Magdalena Forsberg har, som ni vet, tillsammans med Ullmax tagit fram sin egen drömkollektion med många jättefina kläder. Många av er vet vad Ullmax har att erbjuda och vad det är. Annars är det kort och gott funktionskläder för träning och friluftsliv, men även för vardagsbruk. Det finns kläder för dam (stl XS-XXL), herr (stl XS-XXL) och barn (stl 100-160).

Försäljningsperiod:

Försäljningsperioden är från 18 september till 22 oktober. Kataloger från Ullmax och Ravelli kommer att finnas i entrén på Hippologum. Där kommer vi också visa produkter från Ravelli och Ullmax under följande tider:​ måndag den 18/9 kl 17-20, tisdag 19/9 kl 17-20, onsdag 20/9 kl 17-20 och torsdag 21/9 kl 17-20.

ULLMAX:  Beställning / Orderhantering / Inloggning säljare:

-Skapa enkelt en egen användare på www.ullmax.se. Klicka på ”logga in”. Välj ”säljare”. Gruppkoden är 162065. Om du har sålt tidigare kommer din sida upp. Om du är ny säljare fyller du i dina uppgifter och väljer ”Skapa ett konto”. Nu kan du lägga in varor som dina kunder beställer. Under ”Min profil” i vänstra spalten ser ni era inloggningsuppgifter, ID-nummer och pin. Notera dessa eftersom du kan komma att behöva dem nästa gång du loggar in.

- Det finns också en mobilvänlig sida för orderhantering där det är enkelt att se vad man kan beställa.

- Man kan skapa sin egen säljlänk när man är inloggad (se i vänsterspalten under ”Säljlänkar”). Den kan man dela med denna med kunderna, och här kan kunderna själva lägga in sina beställningar och skicka till dig för vidare beställning.

Det är viktigt att alla lägger in sina egna ordrar på Ullmax hemsida. Se till att göra det så fort du har sålt något eller kommit på vad du vill ha, så reserveras varan hos Ullmax. Om du inte lägger in beställningen på en gång riskerar varan att ta slut innan vi skickar in hela beställningen i slutet av säljperioden. 

Produkter:

Produktkatalogen finns på Ullmax hemsida. Ni hittar den enkelt via följande länk: Sortiment / Produktkatalog
https://issuu.com/ullmax/docs/katalog2023_sv_dig . Det finns en sammanställning av alla kläder i katalogen finns under fliken ”Säljmaterial” som syns när du är inloggad. Det finns även en del plagg på Ullmax hemsida som inte finns i katalogen: www.ullmax.se

RAVELLI

Ravelli är ett nygammalt koncept som vi introducerade 2021. Ravelli har många olika produkter; allt från hemtextil, kläder, väskor, bälten och husgeråd till rengöringsprodukter från Ocean. Det finns något för alla. Titta gärna i katalogen via länken https://www.ravelli.se/wp-content/uploads/2023/01/Ravelli_katalog_spring_23_webb.pdf​ .

För säljare gäller denna  registreringslänk https://partner.ravelli.se/se/register/7888-umea-ryttarforening/22022-umea-ryttarforening . Som säljare kommer du att ha en egen unik webbshop och du kommer att få en länk som du kan dela med vänner och bekanta. 

Om man vill kan man bjuda in till att handla ur den gemensamma webshoppen tex via Facebook, eller andra kanaler använd länken https://partner.ravelli.se/se/shop/7888-umea-ryttarforening/22022-umea-ryttarforening​ .

Om du har frågor kontakta Britta Unneby 076-525 78 37 mail: britta.unneby@hotmail.com, Ingrid Liljelind 070-603 9698 eller Maria Nordin, 070-764 4335 maria.nordin@umu.se

 

Vi hoppas på en riktigt bra försäljning i höst!

Tjänapengargruppen

 

Tjäna-pengar-gruppen är en arbetsgrupp som arbetar på uppdrag av styrelsen och den ansvarar för och organiserar försäljningen. I arbetsgruppen ingår Ingrid Liljelind, Maria Nordin, Britta Unneby och Elizabeth Kamf-Holmberg. Pågående och kommande försäljningar hittar ni här.
 

hemmavinsten.png

Hemmavinsten

VI är anslutna till Hemmavinsten!
Klicka på länken och beställ genom deras hemsida!

  • En lott kostar 100 kr/månaden.

  • Du behåller dina lottnummer varje månad.

  • De presenterar två vinnare per månad, andra och sista fredagen.

  • Potten består av 42 kr per såld lott. Föreningen får ersättning i form av en stege. Från 34 kr upp till 42 kr per lott och månad beroende på lottantal. Över 201 sålda lotter ger föreningen 42 kronor per lott.

  • Vinstsumman bestäms av hur många lotter som sålts vid dragningstillfället.

  • Vinnaren presenteras aktuella fredagar i form av nyhetsbrev och uppdatering hemsida.

  • Varje månad lottar de också ut extravinster i Sportvinsten, Nickes.com-vinsten mm

  • Du betalar din lott löpande genom autogiro.

 

Nu kan både du och föreningen låta Hemmavinsten sköta resten.

motorcentralen.png

Långtidshyra bil

Som URF-medlem kan du långtidshyra bil till fast pris av Motorcentralen och ha den som sin egen ett år i taget.

 

I priset ingår bland annat skatt och försäkring. Nu är det två avtal tecknade varav en bil redan rullar runt i det vackra vintervädret.  

I entrén finns informationsmaterial som lämnades i december när Motorcentralen informerade om upplägget.

 

Om du har frågor och funderingar kontakta Per Joelsson på Motorcentralen med kontaktuppgifter:

Mail:  per.joelsson@ motorcentralenumea.se och telefon: 090-153970.

 

Du kan då också få möjlighet att kolla på de aktuella bilarna, Audi A3 och en Audi Q3.

Motorcentralen har nu i åtskilliga år varit Umeå Ryttarförenings huvudpartner.

Vi har nu tecknat ett intressant avtal som förutom kontanta medel ger Umeå Ryttarförening 2 000:- per tecknat medlemsavtal för årshyra av bil.

Det här kan vara en prisvärd och intressant lösning för dig som medlem i URF!

Klubbkläder 

hooks-logo.jpg

Vi har ett samarbete med Hööks där medlemmar från URF får 20 % rabatt på kläder från Hööks egna märken som ska användas som klubbkläder (dvs med URFs logga broderad på ryggen).

Färg: Rabatten gäller Marinblå eller svarta plagg. 

Loggan broderas på ryggen och namn på höger sida bröst kan väljas till. 

Pris: Plaggets kostnad (ordinarie pris) - 20% + 179 kr för brodyr av logga. Namn på bröstet kostar 69.90 kr. Hööks kan ej lämna någon rabatt på klädesplaggen Carmen, Jacka Softshell Classic och Miranda vid enstaka beställningar. 

Du beställer, betalar och hämtar på Hööks Mariedal

Björnvägen 9
906 40 Umeå

120982-21-B_1.webp
bottom of page