top of page

Veckonytt v.12Veckorna rullar på i ett fasligt tempo, denna vecka har nyhetsbrevet blivit lite försenat men vi hoppas ni har överseende med det.

Här kommer lite uppdatering om hästarna. Stefan har en bokad tid hos equiterapeuten nästa vecka då han har lite låsningar som han behöver hjälp med, han kommer inte gå med på lektioner fram tills dess att Anna kollat på han. Rex öga läker fint, på måndag ska vi ta stygnen och där efter får han gå ut i hagen med sina kompisar igen vilket vi tror han saknat. Tella har återigen fått ordentliga hovsprickor och vissa dagar känner hon av det lite mer vilket då gör att hon inte kan gå på lektion. Hovslagaren har plastat hovarna och hon får "hovmedicin" men det tar lång tid för hovar att växa så vi tar det dag för dag. Mira såg halt ut i söndags och kommer att få vila denna vecka till att börja med.

Suzi är nu så pass igång att hon går lektioner varje dag och kommer nu att flytta in till spiltstallet igen. Vi kommer dock att behöva möblera om lite då damen har lite humör och det inte passar sig att stå intill vem som helst. Detta kommer vi att göra nästa vecka.

Nästa vecka är det teorivecka, anslag sitter uppe i stallet. Det är björnbärshoppning på torsdag, tårtbakartävling med URFUS på lördag, prova på körning samt ryttarträning på söndag. Välkomna!

På torsdag nästa vecka kommer Talar och Onco att få gå till tandläkaren.

Fredag till söndag nästa vecka har vi dressyrtävlingar här på Hippo, vi har flera hemmaekipage som kommer att starta. Kom gärna förbi och titta på alla duktiga ekipage.

Sista men inte minst så påminner vi om att det är hög tid att skicka in sin ansökan om att hyra sommarhäst, mejla din ansökan till oss på info@hippologum.se

242 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page