top of page

Veckonytt v.13


I helgen är det äntligen dags för våra stora hopptävlingar, kom och heja fram alla duktiga ekipage. Du har även möjlighet att göra dina ideella timmar under denna tävlingar. Här har du länkarna för att hjälpa till i cafeterian: https://xoyondo.com/dp/q4fn3zvafi9p6rd och på banan: https://xoyondo.com/dp/tio6v9rg93ctywi

Torsdag - söndag är det teorivecka, alla ordinarie lektioner utgår och i stället ordnar vi med flera olika gemensamma saker. Man får anmäla sig till hur många aktiviteter man vill men vissa av dem kan ha begränsningar i form av ålder eller gruppnivå.  Även om din riddag inte har teorivecka så får du ändå anmäla dig till de aktiviteter som anordnas. På torsdag kväll är det björnbärshoppning, vi samlas och hjälps åt för att bygga fram banan kl. 16.30.

Nästa vecka är det påsklov och då kommer vi köra lingondressyr på tisdagen, påsklovsläger torsdag till fredag och påskskuttet på fredag. Om du kommer att resa bort på lovet och redan nu vet att du inte kommer att komma på din lektion så avanmäl dig i Hippocrates.

Vi har öppnat anmälan för att hyra sommarhäst, visst vore det mysigt att få rå om en lektionshäst några veckor under sommaren.

224 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page