top of page

Veckonytt v.17

Uppdaterat: 29 apr.


Vi har förkylda hästar på anläggningen och har därför stängt för utomstående hästar. Lektionerna pågår som vanligt men se till att byta kläder om du vistas i andra stall. Det är inte tillåtet att gå mellan privatstallet samt rs-stallet.

Den här veckan inleds med teorivecka måndag - onsdag. I kväll är det tömkörningskurs, i morgon kommer Forslunda Gymnasiet att hålla en clinic och på onsdag är det hästfotografering, voltige samt dressyrkurs. Varmt välkomna på de olika aktiviteterna.

Vi kommer under denna vecka att börja jobba med sommarens uthyrning av våra fantastiska lektionshästar. Visst har du skickat in en anmälan?

Försäljningen av bla New Body är nu igång, stötta gärna föreningen genom att sälja. Läs mer här.

Även om det inte känns i luften som att våren är här så märker man det på att hästarna har börjat fälla sin vinterpäls. Försök skrapa av så mycket päls som möjligt innan du böjar borsta och rykta.

Det har hänt lite saker sedan sista veckobrevet, Tella, Suzi och Onco har haft lite ont i magen men alla mår bra nu vilket vi är väldigt glada över. Anton har varit lite stel i nacken/hals samt varit öm i manken så han har fått hjälp av veterinär och equiterapeut. Pilot har haft ett sår på sitt ena framben som behövde sys men han kunde gå lektion så fort svullnaden la sig.

Sen har vi haft sadelprovaren här så nu har vi förhoppningsvis en lösning till alla hästar. Vi har även två barbackasadlar som vissa hästar växlar mellan.

351 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page