top of page

Veckonytt v.22Sommaren närmar sig med stormsteg och vi längtar väll alla till semester och ledighet? Det var ett tag sedan vi hann med att skriva ett veckobrev men vi får försöka sammanfatta det denna vecka så gott vi kan.

Mira har varit på återbesök hos veterinären och vi ska prova att sätta igång henne, vi hoppas att hon ska hålla för vi tycker väldigt mycket om ponnyn. Fire har också varit hos veterinären, han har spatt och har fått medicin för det. Han kommer även att få träffa equiterapeuten då han är lite öm i ryggen. Förra gången skrev vi om Anton och Xzet, de är igång på lektionerna igen och det är vi väldigt glada för.

Vi har köpt en ny häst, Zelfie kallas han för men heter Himzelf. Det är en mörkbrun valack född 2014, som kommer från Åland och har tidigare tävlat i dressyr. Han är otroligt snäll och trevlig, vi hoppas att han ska trivas här hos oss.

Sudden kommer att gå i pension och åker måndag den 5/6, vi tackar han för alla fantastiska år och hoppas att hans nya ägare ska ha lika mycket glädje av honom som vi har haft.

Vi har en glädjande nyhet, underlaget i stora ridhuset ska göras om och de kommer att börja med det redan nästa vecka. Alla lektioner kommer att behöva vara utomhus tills att de är färdiga. De kommer även att tvätta sargen samt måla väggarna i både stora och lilla ridhuset, det kommer bli så spännande att se det färdiga resultatet.

Leo och Tella går med varandra i hagen, vi hoppas att de ska bli bra kompisar då det alltid är roligare att vara två än ensam.

Sally är fortfarande till salu, vet du någon som söker en välutbildad häst som tycker det är kul att träna och vara i skogen så hör av dig till oss. Hon kräver en rutinerad ryttare.

226 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page