top of page

Veckonytt v.24Sista veckan för terminen är här, vi vill tacka alla för en härlig och lärorik vårtermin. Vi hoppas att vi ses utvilade och taggade till hösten.

De håller på med underlaget för fullt i båda ridhusen och det känns så roligt att få se och prova det färdiga resultatet. Ridhusen är stängda tills vi går ut med annan information.

I förra veckobrevet skrev vi att Sally fortfarande var tillsalu, inte visste vi då att hon bara några dagar senare hade hittat ett nytt hem och flyttade omgående. Vi är övertygade om att hon kommer få det toppen!

Mira rids i skritt och trav men är fortfarande under utredning, vi hoppas givetvis att hon ska kunna fungera i vår verksamhet till hösten.

Zelfie rids av personalen, han sköter sig jättefint och vi tror han kommer bli en väldigt omtyckt lektionshäst. Han går med de andra valackerna i hagen och även där är han en bra kompis.

Nästa vecka är det både ridläger och dressyrkurs, veckan efter det kommer vi att städa stallet och sedan startar uthyrningen. Några hästar kommer att få gå på bete.

Donnerman flyttade i torsdags och vi tackar så mycket för att vi fick möjligheten att låna han till ridskolan under 1 år.

Ridskolan startar måndag vecka 32, välkommen!

159 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page