top of page

Veckonytt v.24


Tiden går fort och pga smittan har vi lagt veckonytt på hyllan några veckor. Under dessa veckor har det hunnit hända en hel del, tex så har våra före detta lektionshästar Clara och Tuffan fått varsina små söta fölungar, vi har hunnit vaccinera hästarna mot kvarka omg 2 och stora ridhuset har fått nytt underlag. Sommaren kom med stormsteg och både de två och fyrbenta njuter av att nästan alla lektioner är utomhus på ridbanan, på skogsbanan eller i skogen. Äntligen kan man väll säga för ett tag kändes det som om vintern aldrig skulle släppa taget.

Angående smittan så håller stallet på att saneras för fullt, OCAB är här och dammsuger på hög höjd, sedan kommer allt att högtryck tvättas och sedan desinficeras. Vi längtar så mycket tills vi kan släppa på alla restriktionerna.

Sista rs-veckan är här och vi tackar alla elever för den här terminen, den blev inte som vanligt men alla har hållit glatt humör och verkligen gjort sitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt ändå. Nästa vecka drar vi igång med ridläger och sedan börjar uthyrningen. Vi tror att alla verkligen ser fram emot ett härligt sommarlov och sedan får vi blicka framåt mot en fartfylld höst. Ridskolan startar åter torsdag v.31


104 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page