top of page

Veckonytt v.38


I helgen kommer det att vara Icelandichorse Meeting på Hippo, de kommer att hålla till i båda ridhusen och är du sugen på att komma och titta så köper du biljetterna här. Cafeterian kommer att vara öppen, välkommen!

Fire har återbesök hos veterinären på onsdag, vi hoppas att han ska vara frisk och att han kan börjar gå in på lite lektioner igen.

Vi fortsätter att påminna er om att avboka er i Hippocrates om ni inte kan komma på eran lektion. Där kan ni även logga in om ni tex vill boka in er på kurser eller se era fakturor.

Många av hästarna sätter vinterpäls just nu, det kan bla. innebära att de blir extra känsliga när ni ska borsta. Prova då att byta till en annan borste och se om hästen gillar den bättre. Det gillar även att rulla sig lite extra nu när de fäller, se till att borsta extra noga så att de inte har kvar grus eller lera någonstans innan ni lägger på utrustningen.

Nästa helg har vi våra stora hopptävlingar, kom och kolla på alla duktiga ekipage!

Vi kommer att skicka ut mejl till er om att vi äntligen kommer igång att sälja Ullmax och Ravelli, hoppas ni ser fram emot att sälja för föreningen.

133 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page