top of page

Veckonytt v.42

Uppdaterat: 19 okt. 2023


Veckorna rusar på i ett vansinnigt tempo och veckobrevet har inte riktigt hunnits med. Sedan förra gången har vi hunnit sälja Fire som flyttat upp till fjällvärlden och vi har även köpt in c-ponnyn Buster. Han verkar trivas riktigt bra och går med på utvalda lektioner. I går fick han börja gå med de andra ponnyerna i hagen och det känns som om det kommer att fungera toppen.

Lenny har återigen varit hos veterinären, han är nu så pass frisk att han kommer att få börja galoppera. Om allt flyter på som vi vill så kommer han förhoppningsvis att kunna börja börja smygas in på lektioner igen under v.43. Det har tagit väldigt lång tid för Lenny att bli frisk och orsaken är en fraktur på griffelbenet, nu håller vi dock alla tummar vi kan för att de fortsätter gå åt rätt håll.

Singne har ett sår på bakbenet och kan därför inte vara med på lektionerna, hon är pigg och glad men det måste få läka ihop innan hon kan vara med i verksamheten igen. Tillsvidare står hon i ensamhage.

Det är dressyrtävlingar i helgen, kom och heja fram alla ekipage. Några av ridskolans hästar kommer att vara med och tävla med våra duktiga juniorer/YR.

Umeå Super League blev en väldigt uppskattad tävling och det vore kul om vi kunde anordna något sådant igen. Några av ridskolans hästar var med och de skötte sig som de stjärnorna de är! Vi vill tacka alla våra sponsorer som kunde göra detta möjligt!

Det är snart dags för höstlov, vet du redan nu att du inte kommer kunna vara med på din lektion så gå in i Hippocrates och avboka dig så fort du får möjlighet. 1 november är sista dagen för att avboka sitt abonnemang om man inte vill fortsätta rida till våren, detta gör du också i Hippocrates.

230 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page