top of page

Veckonytt v.44


Höstlovet är här och det innebär att vi ordnar lite olika aktiviteter under dagtid, tex lingondressyr och höstlovsläger. Under denna vecka är även ridlärarutbildningen här. Visst kommer du ihåg att avanmäla dig om du inte kan komma på din lektion?

Danne har haft bihåleinflammation men går nu lektioner igen som vanligt.

Singne som haft ett sår på sitt ben är nu åter tillbaka i verksamheten. Det tog en stund att få det att läka ihop men nu ser det fint ut och hon är pigg och glad.

Även Lenny är på G och går nu med på en lektion per dag, han kommer att få börja gå ut med sina kompisar i hagen under veckan vilket vi tror han kommer uppskatta väldigt mycket.

Bambi och Juni har stått i mindre hagar under hösten men även de kommer att få gå ut med sina kompisar under veckan.

Xzet kommer att få träffa equiterapeuten under veckan, vi har förmånen att få hit Stallmassage en gång i månaden och det känns bra att få kolla igenom hästarna så att de kan få bästa förutsättningarna för att kunna göra ett bra jobb.

I helgen är det ponnytävlingar här på Hippo, några av ridskolans ponnyer ska vara med. Kom och heja fram alla duktiga ekipage!

Vi påminner om att i morgon 1/11 är det sista dagen för avanmälan om du inte ska fortsätta rida på ridskolan under vårterminen. Du gör din avanmälan i Hippocrates.

135 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page