top of page

Veckonytt v.48


Kung Bore tog i från tårna och släppte ner massvis med snö över Umeå, vi skottar så fort vi kan men vi får alla ha överseende med att det kommer ta några dagar att hinna skotta rent på hela anläggningen samt flytta undan alla snöhögar.

Förra veckan var det teorivecka vilket var väldigt uppskattat, kul också att det hans med en skötarridning.

Förra veckan var Kakan och Talco var hos tandläkaren så nu är de riktigt fina i munnen. Talco träffade också equiterapeuten, även Lenny fick göra det vilket kändes bra då han vilat en längre tid efter sin griffelbensfraktur. Xzet var på återbesök och han såg väldigt bra ut, dock var han fortfarande lite stum i ryggen vilket han nu har fått hjälp med och vi hoppas att han snart är åter på lektion igen.

Den här veckan kommer Xzet och Buster att få träffa equiterapeuten, det känns alltid bra att få kolla igenom hästarna då och då. På torsdag har Picky sitt återbesök och vi hoppas han ska se bra ut då.

Förra veckan var Ylvas sista vecka innan hon gick på föräldraledighet, det är Loppan som kommer att ta över hennes lektioner. Loppan jobbar redan här några dagar i veckan så hon är inte helt ny för er elever. Frida kommer att ta över den administrativa delen.

Rösta på årets ridskolehäst, ni kan lägga eran röst utanför stallpass. NI får rösta på en ponny och en häst.

Ni har väll inte missat det sista ridskoletävlingarna för i år? Klubbdressyr, klubbhoppning och kombicupen. Både ridskoleekipage och privatekipage är välkomna.

Jul på Hippo, det kommer att vara uthyrning på stall, dressyrkurs, hoppkurs och klubbhoppning. Anmälningarna öppnar i Hippocrates den 5/12 kl 13.00

186 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page