top of page

Veckonytt v.8


Hoppas att ni köper /säljer Restaurangchansen för Umeå Ryttarförening. Vi tror att det är många som ser fram emot ett restaurangbesök och shopping som man kan få rabatt på genom Restaurangchansen. Passa på och sälj häften/appar och bidra till URF:s verksamhet. Kontakta kollegor, släkt och vänner och ta upp beställning.

Nu kan ni köpa/hämta ut Restaurangchansen i entrén på Hippologum!


Måndag 19/2 kl. 18-20


Tisdag 27/2 kl. 18-20


Onsdag 28/2 kl. 18-20


Torsdag 29/2 kl. 18-20


I går var det årsmöte och vi välkomnar de nya i styrelsen och ser fram emot ett spännande år tillsammans.

På torsdag och fredag kommer det att genomföras hästskötarexamen här på Hippo vilket känns jättekul. Vi håller tummarna för alla som ska delta.

Vi funderar på att pensionera Jenz, han är en mindre c-ponny född 2006. Han är fantastisk på lektionerna men är sur att hantera, inkörd men inte gått med i vår körverksamhet pga att han är lite för pigg. Han är supersnäll i flocken och är ingen bråkig kille. Vi har undvikit bete på honom då han hade fång 2019, detta är dock inget han har problem av nu men vi har varit väldigt försiktiga med att låta han äta massa gräs. Han har fri tillgång på grovfoder i hagen och det är inga problem. Han har PPID och kommer att behöva äta medicin för det resten av sitt liv.

När ni är här och rider eller bara hänger i stallet så får ni väldigt gärna mocka en extra gång åt våra hästar. Det är mycket mysigare för hästen att få lägga sig och sova i en ren box eller spilta.

Den 6 mars öppnar anmälan till björnbärshoppningen.

156 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page