top of page

Veckonytt vecka 11Fort var sportlovet över och vi hoppas ni haft en härlig ledighet, här hann vi med både lingondressyr, blåbärshoppning och markarbeteskurs. Kul att så många ville vara med, vi ser redan nu fram emot påsklovet!

Rex skar sig på sitt vänstra ögonlock i söndags och veterinären fick komma hit och sy tre stygn. Han ser ut som om han gått en boxningsmatch men är i övrigt lika pigg och glad som vanligt. Han får stå i ensamhage så länge han har kvar sina stygn.

Även om det inte känns som om våren är här så märker man det på att alla hästar och ponnyer har börjat fälla sin päls, använd gärna en ryktsten för att få bort så mycket päls som möjligt.

Den 24 mars klockan 18.30-22.00 har URFUS stallhäng med ryktrally, lek i ridhuset, film och lite stallsysslor. Det är kostnadsfritt men man får gärna ta med lite eget snacks, samling vid stallpass. Anmälningslistor sitter uppe i stallet.

Ridskoleboken har kommit, ni kan hämta den på stallpass eller kontakta Anneli på anneli.persson@hippologum.se

Har ni sett att vi dragit igång med seniorridning/företagsridning? Det är på tisdagar och ni anmäler er till hanna.winka@hippologum.se Läs mer på våran Instagram.

232 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page