top of page

Veckonytt vecka 9På allmän begäran kommer vi nu att börja skriva veckonytt igen, verkligen roligt att ni har uppskattat det och påminner oss om att ta upp detta igen.

Vi börjar med att berätta att Clara troligtvis åker till sin nya ägare på måndag, vi hoppas att det ska bli bra för henne och att hon kommer få många gulliga föl. Anton är tillbaka på lektion efter hans sårskada i karleden, vi vet inte riktigt vad han hade lyckats med men såret är nu nästan läkt och han är pigg och glad. Suzi har börjat gå med på vissa utvalda lektioner och tycker det är kul att få börjar röra på sig lite mer tillsammans med de andra. Danne fick ett sår på bogen för några veckor sedan som behövde sys men även han är åter i verksamheten. Som ni säkert märkt har Talco varit frånvarande från lektioner under en tid, vi håller på att stärka upp hans rygg och vi väntar även på en ny sadel. Han har fått shockwave och träffa equiterapeuten och känns superfin och är snart redo för att börja gå lite fler pass igen. Även Bailey har fått shockwave och träffa equiterapeuten, han är åter på lektion igen.

I helgen är det tävlingar, både för ponny och häst, det är över 100 startande per dag vilket känns väldigt roligt. Ponnyerna tävlar på lördag och häst på söndag, det är flera lektionsekipage med. Kom och heja fram alla duktiga ryttare.

Vi hoppas att ni har börjat känna er hemma på den nya hemsidan och uppskattar den lika mycket som vi, den är enkel att arbeta i och verkar lätt att navigera runt på. Har ni hunnit kolla in sidan för tex kurser? Där ser ni vad vi kommer att anordna för saker under våren och sommaren. Vi håller fortfarande på att jobba med den och upptäcker hela tiden nya smarta funktioner så en del förändringar kanske det blir framöver.

Visst har ni sett att vi finns både på Facebook, Instagram och TikTok, följ och gärna där.

Vi önskar er alla en trevlig helg och hörs förhoppningsvis på måndag med ett nytt veckonytt.159 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page